وبلاگ های من

سلام.به وبلاگ من خوش اومدی

وبلاگ های من

سلام.به وبلاگ من خوش اومدی

احکام چت در اسلام


* اگر مردی و زنی به قصد چت خصوصی وارد مسنجر شوند ،واجب است که قبل از شروع چت ، صیغهء حلالیت مجازی بین آن دو جاری شود . این صیغه به صورت لوگو در دسترس همه افراد قرار می گیرد تا با کلیک به روی آن به صورت خودکارجاری گردد.

* کلیک کردن هر دو نفر مستحب است.

* بدیهی ایست که این صیغه ، تنها تا باز بودن پنجرهء چت اعتبار دارد و با بسته شدن پنجره ، چه سهوا و چه عمدا ، صیغه خود به خود فسخ می گردد.

* این نوع صیغه فقط مختص زنان بیوه می باشد.زنان بیوه مجاز به باز کردن همزمان دو پنجره چت یا بیشتر از آن نیستند.

* دختران و زنان متاهل فقط می توانند از صیغهءمجازی محرمیت استفاده کنند و حق استفاده از صیغهء مجازی حلالیت را ندارند ( چت درحد سلام و احوالپرسی و با درصد اروتیک کمتر) .

* صیغهء مجازی محرمیت ، همچون صیغهء مجازی حلالیت ، به صورت لوگو در محل مناسب قرار خواهدگرفت.

* تمام احکام جاری شدن و فسخ این دو نوع صیغه یکسان میباشد.

* مردان متاهل حق باز کردن بیش از چهار و مردان مجرد پنج پنجرهءتوامان چت را ندارند.

* فرستادن هر نوع ایکون بعد از جاری شدن صیغه حلال می باشد.

* چنانچه ایکونی قبل از جاری شدن صیغه ارسال گردد ، این ایکون حرام زاده بوده و احکام ایکون های حرامزاده در مورد آن مصداق دارد.

* اگر به هر علت غیر ارادی ، مثل وقوع زلزله ، هنگ  کردن ناگهانی سیستم ، قطع شدن کانکشن یکی از دو طرف و قس الی الهذا ، ایکونی قبل از جاریشدن صیغه ارسال گردد ، احکام ایکون های حرامزادهء مشبهه بر آن صادق است.

* بستن پنجرهء چت به اختیار مردان می باشد . چنانچه زنی قبل از مرداقدام به بستن آن بکند ، واجب است تا 4 روز عدهء پنچرهء بسته شده را به جا بیاورد . قبل از پایان عده ، حق چت با هیچ ذکور دیگری را ندارد.

* چنانچه زن متاهلی با یا بدون جاری شدن صیغهء مجازی حلالیت اقدام به چت با مردی بکند ، این چت به منزلهء زنای محصنهء مجازی بوده و حد سنگسار مجازی بر او لازم می گردد.

* اگر مردی اقدام به چت با زنی متاهل بنماید ، با علم به متاهل بودن زن ، حتی در صورت جاری شدن صیغهءمجازی حلالیت حد تعزیری شلاق اینترنتی بر اولازم می گردد.

* زنان و مردان مشمول صیغهء مجازی حلالیت ، در صورت چت کردن بدون جاری نمودن صیغه ، در بار اول و دوم و سوم به حد تعزیری شلاق اینترنتی
محکوم شده و در صورت تکرار در بار چهارم مصداق مفسد ه  فی النت بوده و اجرای حکم اعدام اینترنتی بر آنان لازم است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد